Voor professionals

Oktober 2024

Nieuwe gids 0-2
Nog steeds bestellen veel JGZ-organisaties onze papieren gids om uit te reiken aan nieuwe ouders. Dit zogenaamde ‘groene boekje’ is inmiddels een begrip onder meerdere generaties. Vaak wordt het bewaard.
Vanaf eind oktober is de nieuwe druk van de gids verkrijgbaar. Uit onderzoek bleek dat ouders vooral het eerste levensjaar van hun kind gebruik maken van de gids, daarom is het nu een 0-2 gids. Het 0 tot 1 deel heeft meer ruimte en illustraties gekregen.
Tijdens het spreekuur kan de JGZ-professional illustraties en de korte, toegankelijke tekstjes gebruiken als ondersteuning van de eigen voorlichting en er persoonlijke adviezen inzetten.
Groeigidsen bestellen kan hier Home | Groeigids bestellen

Nieuwsbrief Borstvoeding
Naast 14 digitale groei-nieuwsbrieven voor ouders op leeftijd (pdf’s; ook uitprintbaar), is ook de groei-Nieuwsbrief Borstvoeding uitgekomen. Deze geldt als vervanging van de Borstvoedings-gids en verwijst ook naar de juiste sites/betrouwbare informatie over borstvoeding.

Links naar GroeiGids op lokale site?
Door herstelwerkzaamheden aan en actualisatie van de content op groeigids.nl, zijn diverse links van GroeiGids-artikelen veranderd. Linkt jouw organisatie op de eigen website naar artikelen van GroeiGids? Check dan de links en/of vraag ons naar vervangende links via info@groeigids.nl.